Protest pentru utilități făcut de locuitorii din cartierul Luizoaia: Câtă răbdare să mai avem!

cetateni luizoaia la primarieScandal, vineri, între mai mulți locuitori ai cartierului Luizoaia și reprezentanți ai Primăriei Botoșani. Peste zece locuitori ai zonei s-au întâlnit cu viceprimarul Marius Buliga și câțiva angajați ai Primăriei, pentru a discuta asupra lipsei utilităților în zonă.

Oamenii s-au revoltat și au început să strige la viceprimarul Buliga că s-au săturat să plătească taxe și impozite de orășeni, iar condiţiile de trai să fie ca la ţară. Oamenii acuză că în zonă nu au curent electric, reţea de apă şi canalizare, iar drumurile sunt ca cele săteşti.

like facebookUnde sunt banii, ca s-a alocat un miliard si ceva de lei? Câtă răbdare să mai avem. Am ajuns cu cuțitul în gât. Câți ani trebuie să mai dureze să avem și noi  condiții normale”, a spus un locuitor din Luizoaia.

Viceprimarul Marius Buliga a cerut oamenilor să poarte o discuție civilizată și pentru că aceștia nu s-au potolit, el i-a amenințat că cheamă paza.

Cetățenii au discutat și cu arhitectul Primăriei Botoșani, Dan Sandu, care le-a spus oamenilor să vină în februarie cu documentele și, funcție de fiecare caz în parte, să le fie rezolvate doleanțele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *