Luna viitoare, încep înscrierile la clasa pregătitoare

mihaela hunca 3Părinții își vor putea înscrie copii la clasa pregătitoare începând cu data de 16 februarie 2015. De la această dată și până pe 6 martie 2015 are loc completarea de către părinți, online sau la școala la care solicită înscrierea copiilor, a cererilor-tip de înscriere. Pe 9 martie 2015 are loc prima repartizare la școala de circumscripție a copiilor.  Pe 9 februarie 2015, școlile trebuie să afișeze circumscripțiile școlare și numărul de clase pregătitoare.

Între 11 și  20 februarie are loc „Ziua porților deschise”, în care părinții, copiii și alte persoane interesate pot să viziteze școlile cu clase pregătitoare, să vadă spațiile dedicate copiilor și să discute cu directorul școlii, învățătoarele și profesorii.

like facebookÎntre 9 -și 20 februarie au loc întalniri cu parintii in gradinite, pentru informarea si consilierea parintilor copiilor care in anul scolar 2015 – 2016 intra in clasa pregatitoare, iar între 10 februarie – 4 martie 2015 are loc evaluarea nivelului de dezvoltare psihosomatica a copiilor pentru care parintii au solicitat acest lucru.

A doua etapă de înscriere la clasa pregătitoare începe pe 16 martie.

Nici în acest an, ca și anul trecut, nu vom avea probleme la înscrierea copiilor în învățământul primar”, a precizat Mihaela Huncă, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *