Vezi ce şcoală a câştigat Festivalul concurs „Artele copilăriei”!

artele copilariei la Colegiul Mihai Eminescu Botosani (15)Casa de Cultură a Sindicatelor a decernat premiile Festivalului Concurs Artele Copilăriei, manifestare ajunsă la a VII-a ediție. Marele premiu al festivalului a revenit Şcolii 10 din municipiul Botoşani.

Concursul s-a desfăşurat între instituţiile şcolare cu clase I – VIII din judeţul Botoşani, sub forma unor spectacole în care fiecare şcoală a fost prezentă cu mai multe numere artistice, respectiv expoziţie de artă (pictură sau obiecte executate în timpul orelor de educaţie tehnologică), solist de muzică uşoară, folk etc, solist de muzică populară, dans modern, clasic, tematic, dans sportiv, dans popular specific zonei etnografice a judeţului Botoşani sau a Moldovei, dar şi o probă la alegere (număr artistic de altă factură faţă de cele cu care s-a participat în concurs).

like facebookVezi Laureatii celei de a VII-a editie Artele Copilariei 2015 (1)

One thought on “Vezi ce şcoală a câştigat Festivalul concurs „Artele copilăriei”!

  1. Concurs desfasurat intre scolile agreate de inspectorat.Cand vor avea o sansa si scolile din mediul rural?Premiul trebuie sa ramana permanent in Botosani?Va e frica de o competitie adevarata?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *