Radu Beligan şi Maia Morgenstern, în spectacol pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Botoşani

Radu beligan si Maia Morgenstein la BotosaniRadu Beligan și Maia Morgenstern, doi actori de geniu împreună pentru prima dată pe aceeași scenă. Marile nume ale teatrului românesc vor urca pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Botoșani în spectacolul „Leul deșertului”, care va avea loc luni, 23 februarie, de la ora 19.00.

Undeva, intr-un tinut indepartat, pe malul oceanului, Ingrid Rodnin, o femeie de afaceri frumoasa si rapace, a inaugurat ultimul dintr-o lunga serie de hoteluri de lux. Inaugurarea a fost un mare succes, printre invitati numarandu-se personalitati de talia Angelinei Jolie si a Prefectului provinciei, James Lyon, un politician a carui corectitudine i-a adus supranumele de Leul desertului. Toate sunt bune si frumoase, pana in clipa in care isi face aparitia, total neasteptat, Nikolay Rodnin, magnatul diamantelor, socrul si mentorul lui Ingrid.

Nikolay a facut un pariu in urma caruia risca sa isi piarda intreaga avere. Singurul care ar putea sa il ajute e intransigentul Prefect Lyon. Nikolay face apel la trecutul de dama de companie al nurorii sale, sperand sa il corupa pe incoruptibil cu ajutorul farmecelor lui Ingrid, dar planul lui intampina o dificultate neprevazuta: Ingrid e indragostita de Leul desertului.

like facebookDISTRIBUTIA:

RADU BELIGAN ( NIKOLAY RODNIN, tatăl lui Nicky, şeful unui cartel mafiot internaţional)
MAIA MORGENSTERN ( INGRID o femeie de afaceri, frumoasă şi rapace.)
MIRCEA RUSU ( JAMES LYON, supranumit Leul deşertului, un politician incoruptibil)
LAMIA BELIGAN ( SONIA, fosta bonă a lui Ingrid)
GEORGE REMES / MIRCEA CONSTANTINESCU ( NICKY, partenerul ei de viaţă, de profesie hacker, ecologist şi fotograf amator)

TANIA POPA ( MARTHA, soţia lui James)

Regia:RADU BELIGAN
Scenografia: IMELDA MANU
Light designer: GEORGE JIPA
Costume: DORIN NEGRAU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *