VIDEO Moarte stupidă! A murit strivit între un camion și o automacara

accident mortal flamanzi condacia liceuMoarte șocantă a unui bărbat a unei cunoscute firme de construcții din Botoșani. Acesta încerca să descarce, joi după-amiază, un container de pe platforma unui camion în curtea liceului din Flămânzi, însă a murit într-un mod stupid.

Toader Gheorghe, de 46 de ani, din Săveni, lucra la societatea comercială Condacia ca muncitor necalificat. Joi, acesta participa la Flămânzi la organizarea unui şantier pentru o lucrare la liceul din oraş. Muncitorii trebuiau să descarce un container dintr-un camion, însă utilajul s-a împotmolit.

A fost adusă o autocamara pentru a-l tracta, iar muncitorul a vrut să treacă printre cele două maşini pentru a ajuta la descărcare, moment în care a fost strivit. Şoferul camionului nu l-a observat şi când a dat cu spatele, s-a apropiat de automacara, iar muncitorul a fost prins la mijloc. Impactul a fost atât de puternic, încât bărbatul a decedat pe loc.

like facebookInspectoratul Teritorial de Muncă a declanșat o anchetă.

accident mortal flamanzi condacia liceu1accident mortal flamanzi condacia liceu1accident mortal flamanzi condacia liceu1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *