Consilier local despre înfiinţarea de noi posturi la Primărie: Ce ne trebuie 20 de directori că şi aşa primarul umblă uite colo, uite nu-i?

gheorghe iavorenciuc consiliul local botosaniUn consilier local a criticat propunerea Executivului Primăriei Botoșani privind înființarea mai multor posturi pentru directori. Gheorghe Iavorenciuc a cerut să fie plătiți mai bine actualii angajați, nu să fie create alte posturi pentru persoane incompetente.

like facebookVorbesc în stilul meu pentru că îmi ajunge cu voi. Astăzi trebuia să fie o mare petrecere pe spinarea botoşănenilor cu directori. Vă rog să nu băgaţi încă cinci directori incompetenţi acolo unde nu se face treabă. Ce ne trebuie 20 de directori că şi aşa primarul umblă uite colo, uite nu-i, uite este, uite nu-i, că-i primarul nimănui. Primarul pleacă, a trasat sarcini. Nu mai faceţi şmecherii, ne ajunge”, a spus Iavorenciuc.

Nemulțumirea a plecat de la proiectul propus de primarul Ovidiu Portariuc privind majorarea organigramei Primăriei cu noi posturi, mai multe și pentru directori.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *