Cătălin Flutur: Nu am nici o problemă cu Florin Ţurcanu şi sunt convins că nici domnul Ţurcanu nu are cu mine

catalin flutur si florin turcanu la pnl botosaniCopreşedintele PNL, Cătălin Flutur, a menţionat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă că între cele două partide care formează noul PNL nu sunt probleme.

like facebookFostul lider al PDL a afirmat că în mai multe judeţe din ţară sunt animozităţi între cele două partide, însă la Botoşani nu există probleme. Scandalurile sunt create, în opinia acestuia, de oameni care caută senzaţionalul şi de anumite voci singulare care îşi arăt nemulţumirea în mod public, contrar prevederilor din statutului partidului.

„Sunt foarte multe judeţe în care există animozităţi între cele două partide care fac parte din acest proiect. Din fericire noi la Botoşani, care am fost printre primii. Nu au fost disensiuni. Nu am avut probleme nici înainte de proiect, nici în timpul alegerilor şi nici după aceea. La nivel de organizaţii Pnl şi Pdl nu avem probleme majore, nu avem nimic de împărţit. Este foarte interesant pentru mulţi să genereze o situaţie de conflict. Nu am nici o problemă cu Florin Ţurcanu şi sunt convins că nici domnul Ţurcanu nu are cu mine. Discuţiile apar de la cel senzaţional care se caută zilnic. Întradevăr s-ar părea că este cineva care pune lemne pe foc. Orice membru de partid este liber să gândească şi să spună ce vrea el despre viaţa lui, însă când vorbim de partid, există un statut care menţionează că se creaze dezbateri în interiorul partidului şi public trebuie să fie o singură voce”, a declarat Cătălin Flutur.

Flutur a ţinut să tragă un semnal de alarmă pentru cei care vorbesc despre partid spunând că statulul prevede ca cei care vorbesc fără să aibă încuviinţarea partidului părăsesc formaţiunea politică.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *