Şeful primarilor din judeţ a demisionat. Gestul său a provocat scandal

aurel ungureanu primar varfu campuluiAurel Ungureanu, preşedintele filialei din Botoşani a Asociaţiei Comunei din România, şi-a anunţat, miercuri, demisia din funcţie. Anunţul a fost făcut în cadrul unei dezbateri organizate de Consiliul Judeţean cu primarii din judeţ privind alocarea fondurilor.

Primarul comunei Vârfu Câmpului a menţionat că a fost director de campanie al lui Crin Antonescu, însă nu a obţinut investiţii. De fapt comuna sa a fost ocolită ani de zile de investiţii, în timp ce comunele vecine au primit fonduri. Mai mult decât atât, acesta a menţionat că asociaţia pe care o conduce este doar o mascaradă şi drept consecinţă îşi dă demisia.

like facebookReferirie făcute la asociaţie au nemulţumit mai mulţi aleşi locali, printre care cei de la Vorona şi Vlăsineşti, care  sunt vicepreşedinţi ai asociaţiei şi care au menţionat că imaginea acestei entităţi nu trebuie ştirbită. Aurel Ştefan, primarul Voronei, şi-a acuzat colegul că discreditează asociaţia.

„Asociaţia Comunelor pentru mine este o mascardă. Îmi cer scuze că nu am reuşit să vă reprezint aşa cum trebuie.Nu trebuie să tacă un şef  de primari de comune şi să tacă la dezordinea ce se întâmplă în ţară şi judeţ”,  a declarat Aurel Ungureanu.

Şi preşedintele Consiliului Judeţean a reacţionat acuzând că nu avea cum să se realizeze mai multe investiţii în comuna Vâfu Câmpului, în condiţiile în care contabilul a umblat patru luni într-un an beat.

” Din câte ştiu am inaugurat rezervoare de apă, au fost lucrări la drumuri la Vârfu Câmpului. Primăria a primit în fiecare an bani, câteva miliarde de lei. Dacă specialiştii din comună nu au reuşit să facă mai mult. Contabilul a umblat patru luni beat”, a declarat Florin Ţurcanu.

One thought on “Şeful primarilor din judeţ a demisionat. Gestul său a provocat scandal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *