Locuinţă modulară donată pentru un bătrân aflat într-o situaţie dezastroasă

sedinta prefecturaUn bătrân, de 81 de ani, aflat într-o situaţia dezastroasă a primit ajutor de la autorităţile judeţene. Este vorba despre un bărbat din comuna Nicşeni care trăia în condiţii inumane într-o cocioabă ce nu avea acoperiş, nu avea pat, nu avea curent electric şi nici o sursă de încălzire. Bărbatul nu are rude, iar primarul din comună a solicitat sprijinul Inspectoratului  pentru Situaţii de Urgenţă.

like facebookProblema a fost prezentată Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă de către colonelul Cristian Amarandei, iar membrii CJSU au adoptat o hotărâre pentru alocarea unei locuinţe modulare bătrânului aflat în stare critică.

„Se poate aloca un modul de la Departamentul Dorohoi, transportul urmând să-l asigure IJSU Botoşani. Macaraua pentru descărcarea şi montarea locuinţei s-a angajat să o pună la dispoziţie domnul primar din Broscăuţi.”, a explicat colonelul Amarandei. Totodată, edilul şef din comună s-a oferit să conecteze locuinţa la reţeaua de electricitate.

„Oricine are posibilitatea să-l ajute pe bătrân, este binevenit s-o facă.”, a declarat, la rândul său, subprefectul Gelu Ţigănucă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *