Proiectul Muzeului Vieţii Cotidiene în Comunism prezentat la Primăria Botoşani

iftime muzeul comunismului botosaniProiectul viitorului Muzeu al Vieţii Cotidiene în Comunism a fost prezentat, miercuri, la Primăra Botoşani de proiectanţi şi reprezentanţi ai asociaţiei CulturEst.

like facebookArhitecții Arthur O’Looney (Irlanda) și Raluca Nedelcu (România) au realizat machetele viitorului muzeu precum şi o proiecţie video al muzeului ce va funcţiona într-un spaţiu din incinta Modern Calor.

” Facem acest proiect în condiţiile în care în România nu există un asemenea muzeu. În ultimile zile şi preşedintele Iohannis, şi la Guvern, toţi vor să facă un muzeu al comunismului. Noi suntem deja cu un pas în faţa lor. În luna iunie vom finaliza şi studiul de fezabilitate şi atunci vom înainta o adresă la Cotroceni. Ar fi bine ca cei care sunt în jurul nostru să ne sprijine. Avem un sediu extraordinar, un site în lucru. Un alt proiect pe care vrem să îl facem este un muzeu virtual. Când vizitatorul vrea să se documenteze mai mult, poate intra virtual din puncte din muzeu”, a declarat Constantin Iftime, reprezenant al CulturEst.

VIDEO! Cum va arăta viitorul Muzeu al Vieții Cotidiene în Comunism. Fă un tur virtual al acestuia!

portariuc muzeul comunismului botosaniproiect muzeu comunism botosani

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *