Măsură neobișnuită! A fost arestat pentru că a lipsit de la un proces

talhar in catuse arestat bogdan george iacobUn bărbat din Botoșani a fost arestat preventiv, marți, din cauză că a lipsit de la un proces aflat pe rolul Tribunalului Botoșani în care el era judecat pentru constituire de grup infracţional organizat şi trafic de minori.

Pentru că nu a răspuns citației, deși se afla sub control judiciar, Cătălin Zahariuc a fost sancționat de magistrați cu înlocuirea măsurii de control judiciar cu cea de arest preventiv pentru 30 de zile.

like facebookBărbatul a fost trimis în judecată vara trecută, de procurorii Biroului teritorial Botoşani al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, după ce, în perioada 2013 – 2014, împreună cu alţi cinci suspecţi, printre care şi două femei, ar fi pus pe picioare o grupare specializată în traficul de persoane. Ei racolau fete provenite din familii cu o situaţie materială precară și, sub promisiunea obţinerii unor sume de bani, erau determinate să întreţină raporturi sexuale cu diverşi clienţi, în municipiul Botoşani sau în străinătate, o parte dintre victime ajungând pe piaţa prostituţiei din Franţa şi Italia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *