Un om de afaceri a dat în judecată Poliţia că l-a lăsat fără permis

dumitru balanUn cunoscut om de afaceri din Botoşani a dat în judecată Poliţia, după ce a rămas fără permisul de conducere. Este vorba de proprietarul firmei Microbuzul SRL, Dumitru Balan, care a acţionat în instanţă atât Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani, cât şi Serviciul Rutier al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava, pentru că au refuzat să îi restituie permisul, după o perioadă de suspendare.

Practic, Balan a rămas fără dreptul de a conduce în 2011, pentru că a fost prins rulând cu o viteză de peste 100 km/h într-o localitate de lângă Vatra Dornei. El a contestat procesul- verbal întocmit de poliţiştii suceveni păstrându-şi permisul.

like facebookÎn luna noiembrie a anului trecut, patronului de la Microbuzul i-a fost respinsă contestaţia, astfel încât acesta a trebuit să predea permisul. Situaţia sa s-a complicat, pentru că, nepredând permisul la timp, perioada de suspendare i-a fost majorată de la trei la patru luni, adică până în luna martie.

radarBalan a făcut şi cursuri de legislaţie rutieră şi a dat testarea pentru a beneficia de reducerea pedepsei, însă Poliţia Rutieră i-a transmis că nu îi reduce sancţiunea, pe motiv că nu a predat permisul la timp.

Din acest motiv, omul de afaceri i-a dat în judecată pe oamenii legii.

 

One thought on “Un om de afaceri a dat în judecată Poliţia că l-a lăsat fără permis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *