Fişe de evaluare pentru ierarhizarea candidaţilor care participă la mobilitatea personalului didactic. Vezi criteriile şi punctajul!

repartizare profesoriProfesorii care au făcut parte din diferite comisii la nivelul școlii vor fi avantajați la etapele de mișcare ale personalului didactic. Iuliana Nacu, liderul Sindicatului Învățământului Preuniversitar Botoșani, a declarat că Fișele de evaluare pentru ierarhizarea candidaților participanți la etapele mișcării personalului didactic au suferit unele modificări.

Astfel, un profesor care face parte din Consiliul de administrație sau este lider de sindicat pe școală primește maxim 0,60 puncte la evaluare, ia responsabilii de catedră primesc 0,7 puncte. Vor fi punctați cu 0,60 puncte și responsabilii de proiecte, în timp ce coordonatorul unui cerc pedagogic primește 0,4 puncte pe fișa de evaluare.

like facebookPe fișa de evaluare sunt cam aceleași criterii ca anul trecut. Acest punctaj se ia în calcul la fișa de evaluare pentru personalul didactic, respectiv la restrângeri de activitate, transfer, pretransfer. Cu cât are mai multă activitate, cu atât punctajul este mai mare. Este mai corectă măsura față de cei care au muncit mai mult”, a spus liderul SIP.

Vezi aici punctajul stabilit pe fișele de evaluare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *