Ţurcanu: Gireadă a dus greul PNL. Dacă voi avea ocazia să mai iau o decizie, îl mai susţin o dată

Florin Turcanu si Verginel Gireada PNLCo-președintele PNL Botoșani, Florin Ţurcanu, sare în apărarea deputatului Verginel Gireadă. El a declarat luni că atunci când Gireadă a fost propus să candideze la alegerile parlamentare era condamnat cu suspendare şi că implicit conducerea centrală a partidului și-a dat acceptul pentru candidatura acestuia.

Declarația lui Ţurcanu vine după ce reprezentanții PNL au afirmat că Statutul PNL se va aplica invariabil pentru toții membrii, în cazul celor cu dosare de corupție, făcând referire și la cazul deputatului Verginel Gireadă.

Gireadă a dus greul PNL, pentru că Gireadă aduce voturi cât nu aduc alții din alte localități mult mai mari. Domnul Gireadă a fost președintele Ligii Aleșilor Locali opt ani, în PNL. Nu l-am adus eu pe Gireadă de la mine de acasă, de după sobă și l-am pus la PNL. L-am găsit în PNL. Gireadă a ajuns deputat cu susținerea mea și cu semnătura Bucureștiului și a colegilor de partid, își va duce mandatul la îndeplinire și dacă eu voi avea ocazia să mai iau o decizie, îl mai susțin o dată”, a afirmat Ţurcanu.

like-facebookÎntrebat dacă Gireadă va fi exclus din partid, Ţurcanu a afirmat: ”Din casă afară nu-l scoate și viața nu i-o ia nimeni”.

Verginel Gireadă a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare într-un dosar de corupție. Cazul acestuia urmează să fie analizat de conducerea PNL.

One thought on “Ţurcanu: Gireadă a dus greul PNL. Dacă voi avea ocazia să mai iau o decizie, îl mai susţin o dată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *