Florin Ţurcanu, atac la colegii din fostul PDL: Doar mort vor scăpa de mine

flutur si turcanu la alegeriCo-președintele PNL Botoșani, Florin Ţurcanu, a avut, luni, o ieşire nervoasă la adresa colegilor din fostul PDL. Acesta a acuzat că este sabotat pe la spate de colegi din fostul PDL şi că scandalurile cu privire la condamnarea lui sunt create din interiorul PNL.

like facebookEste clar că plăcerea asta este din interiorul marelui PNL, de a crea scandalul artificial, cu gândul că Ţurcanu poate-poate. Le transmit pe această cale un mesaj foarte clar și dur și vechiului PDL: să înțeleagă că au venit în PNL să facem echipă, nu să creăm puciuri pe sub masă sau la anumite televiziuni sau ziare. Ţurcanu este ales președintele filialei PNL Botoșani și a avut și are susținere PNL la nivelul județului Botoșani. Doar mort vor scăpa de mine. Să înțeleagă că trebuie să facă echipă în jurul meu”, a afirmat Ţurcanu.

El i-a cerut co-președintelui PNL Botoșani, Cătălin Flutur, să ia atitudine în cazul unor foști membri din PDL care îl denigrează.

”Este domnul X de la Forța Civică și spune și iese domnul X de la PDL și scrie nu știu ce caricatură. Și nu ia nimeni nicio poziție. De ce nu îl întrebați pe Flutur, de ce iese domnul din PDL să facă caricaturi la adresa PNL, domnul Monacu. De ce iese domnul de la Forța Civică care este în subordinea lui Cătălin Flutur și face anumite declarații și nu spune nimic. Nu am un conflict cu nimeni, dar sunt niște declarații date de colegi de partid și nimeni nu ia poziție. Mi se pare că sunt făcute tendențios. Dacă au ceva să spună, să spună ei, să nu lase domnii X sau Y să sară la gâtul meu, pentru că nu ajută PNL”, a mai spus Ţurcanu, făcând aluzii la Dumitru Monacu și Daniel Botezatu.

Reacţia lui Ţurcanu vine la scurt timp după ce BotosaniNews a publicat o epigrama dedicată „unui preşedinte căruia i-a fost adresată o scrisoare deschisă”, făcând trimitere la şeful CJ.

Epigrama zilei: Discuție în cabinetul unui președinte căruia i-a fost adresată o scrisoare deschisă

2 thoughts on “Florin Ţurcanu, atac la colegii din fostul PDL: Doar mort vor scăpa de mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *