Consiliul Judeţean direcţionează către ADR Nord-Est peste 850.000 lei. Vezi pentru ce!

Consiliul Judetean Botosani sediuConsiliul Judeţean Botoşani va direcţiona din bugetul propriu judeţean suma de 860.000 lei, către Agenția de Dezvoltare Regională Nord Est Piatra Neamț, din care 660.000 lei pentru Fondul pentru Dezvoltare Regională Nord-Est Piatra Neamţ și alți  200.000 lei pentru Biroul Regional de Cooperare Transfrontalieră Suceava.

Judeţul Botoşani trebuie să contribuie, în anul 2015, la Fondul pentru Dezvoltare Regională Nord-Est Piatra Neamţ cu suma fixă de 660.000 lei,  valoarea contribuţiei fiind calculată funcţie de populaţia stabilă a judeţului.

like-facebookCealaltă sumă, de 200.000 lei va merge către Biroul Regional de Cooperare Transfrontalieră Suceava, pentru implementarea proiectelor depuse în cadrul Programului Operaţional Comun România-Ucraina-Republica Moldova.

Pe Regiunea Nord-Est, județul Botoșani contribuie la Fondul pentru Dezvoltare cu cea mai mică sumă, comparativ cu județele Iași, Bacău, Suceava, Neamț și chiar Vaslui, care trebuie să achite 670.000 lei.

One thought on “Consiliul Judeţean direcţionează către ADR Nord-Est peste 850.000 lei. Vezi pentru ce!

  1. Intrebare? Despre ce Fond de Dezvoltare Regionala este vorba ? Le propun jurnalistilor sa se intereseze ,, in detaliu” si vor vedea ca aceasta suma, de fapt, reprezinta o ,,cotizatie” a fiecarui judet pentru plata salariilor angajatilor ADR Nord-Est – destul de generoase – si a cheltuielilor materiale ale Agentiei
    ( deplasari externe cu duiumul), cumparari de masini bengoase,etc
    Si ce face Agentia pentru judetul Botosani ? Absolut nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *