Mihaela Huncă, inspector general IȘJ: Toți absolvenții clasei VIII-a vor avea locuri asigurate pentru continuarea studiilor

mihaela huncaAbsolvenții învățământului gimnazial vor avea locuri asigurate, în anul școlar viitor, pentru continuarea studiilor, a declarat Mihaela Huncă, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean. Ea spune că numărul claselor de IX-a va fi mai mare în anul școlar viitor.

La învățământul liceal și profesional, clasa IX-a, numărul claselor a crescut cu aproximativ 13 clase, pentru că a crescut și numărul elevilor în clasa VIII-a. La învățământul liceal și profesional în clasa IX-a am asigurat locuri pentru toți elevii care sunt în clasa VIII-a. Toți absolvenții clasei VIII-a vor avea locuri asigurate pentru continuarea studiilor. Sperăm ca prin strategia pe care o avem anul acesta, planul de școlarizare să fie realizat într-un procent mare”, a afirmat șefa IȘJ.

like facebookLa învățământul liceal și profesional au fost aprobate în total 168 de clase, din care 135 pentru liceu și 33 pentru învățământul profesional. În învățământul liceal nu vor fi profile noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *