Încă o tragedie la Botoşani! Un tânăr s-a sinucis după o ceartă cu tatăl său

ciprian tarmac copacUn tânăr în vârstă de 24 de ani și-a pus capăt zilelor, după ce a intrat în depresie de câteva zile. Tragedia a avut loc, sâmbătă, în localitatea Tudora. Potrivit apropiaților, Ciprian Ţârmac s-a certat crunt, zilele trecute, cu tatăl său.

Băiatul a încercat să vorbească cu cei din jur, dar nimeni nu il asculta sau nu ii dădea dreptate, motiv pentru care s-a gândit sa atragă atenția asupra sa într-un mod dureros. Cuprins de gânduri negre, băiatul a ieșit în drum și a început să dea țuică tuturor celor pe care îi întâlnea în cale, spunând că oferă de sufletul său. Ulterior, la scurt timp, s-a spânzurat de un copac.

like facebookPărinții tânărului au rămas șocați., mai ales că nimeni din cei cunoscuți nu se gândea că acesta ar putea recurge la un asemenea gest.

ciprian tarmacCiprian Ţârmac avea foarte multi prieteni și era cunoscut ca fiind un băiat harnic, ascultător. El va fi înmormântat, luni, la cimitirul din Dealul Curții din comună.

Acesta este cel de-al patrulea tânăr care se sinucide în ultimele trei săptămâni, după tânăra Delia Ungureanu, de 26 de ani, care s-a aruncat de pe un bloc Turn de pe Primăverii, seminaristul Andrei Hrițuleac, de 16 ani, care s-a sinucis în gospodăria părinților din Broscăuți, și Maria Livan, de 16 ani, care s-a aruncat de la etajul al treilea al unui bloc tot din Primăverii.

2 thoughts on “Încă o tragedie la Botoşani! Un tânăr s-a sinucis după o ceartă cu tatăl său

  1. As propune sa se faca o campanie gen seminare in acest sens in care sa se intalneasca mai multe persoane cu astfel de probleme de familie sau .. probleme pe care cred ca nu le pot vorbii cu prietenii sau nu se considera intelesi si sa se vorbeasca liber pe astfel de teme … ar fi multe beneficii , prieteniile ce se vor forma si cazurile de sinucidere rarite sau chiar deloc , ar fi destul de interesant … nu stiu daca este asa ceva in Botosani … dar ar fi o idee buna … o idee nonprofit , dar umana . Suntem oameni si trebuie sa ne sprijinim reciproc si de asemenea sa invatam sa infruntam problemele … care probabil ar fi minore din alte unghiuri , dar pentru cine le infrunta par destul de majore .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *