Eltrans scumpește biletele și abonamentele la tramvai. Vezi noile tarife!

tramvaie blocateSocietatea Eltrans majorează tarifele la transportul public cu tramvaiul. Astfel, prețul unui bilet de călătorie se majorează la de la 1,5 lei la 2 lei, în timp ce tariful lunar pentru abonament pe o linie se ridică la 50 lei, iar pe două linii la 65 lei. Abonamentul pe o linie pe două luni ajunge la 26 lei, iar pe două linii la 35 lei.

like facebookReprezentanții Eltrans susțin că tarifele nu au mai fost majorate din 2009 și că de atunci au fost ajustate prețurile la utilități, carburant, piese de schimb.

Proiectul privind majorarea biletelor la Eltrans este supus spre aprobare în ședința de Consiliu Local de săptămâna viitoare.

2 thoughts on “Eltrans scumpește biletele și abonamentele la tramvai. Vezi noile tarife!

  1. Dupa ce ca tramvaiele sunt niste harburi, si mergi ca melcul de faci o ora dintr-un capat in celalalt ei mai scumpesc si biletele…

  2. Stimati consilieri locali,
    In sedinta CL cind se va discuta majorarea tarifului unui bilet de calatorie cu tramvaiul, as vrea sa-l intrebati de her director de la Eltrans cam care este costul carburantului consumat? Probabil a vrut sa spuna ceva despre pretul energiei electrice, insa si energia a cam batut pasul pe loc, pentru ca o majorare de 5-6% nu reprezinta aproape nimic. Piesele de schimb le-a adus Primaria odata cu hirburile(pardon, tramvaiele) din Germania si atunci ce mai ramine din motivatie?
    Eu cred ca mai degraba este vorba despre o intelegere cu cel de la Microbuzul pentru o majorare concertata, ceea ce contravine Legii concurentei.
    Pentru asemenea trebusoara, in tara Consiliul Concurentei a aplicat amenzi grase, de zeci de mii de euro. Atentie, deci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *