Bătaie terminată cu un cuţit în abdomen

barbat targa taiat picior botosani1Un tânăr, de 27 de ani, a ajuns să fie judecat pentru tentativă de omor, după ce şi-a înjunghiat un consătean. Potrivit anchetatorilor, Ovidiu Ciucheană, din localitatea Călugărenii Noi comuna Ungureni s-a luat la bătaie cu un consătean. în data de şase ianuarie, şi la un moment da t a scos un cuţit şi l-a înjunghiat.

like facebookBărbatul rănit a fost transportat la spital, iar expertizele medico legale au arătat că pentru vindecare a avut nevoie de 28-30 de zile de îngrijiri medicale. Procurorii au stabilit că tăietura i-a pus viaţa în primejdie şi au încadrat fapta la tentativă de omor.

„Facem precizarea că punerea în mişcarea a acţiunii penale şi sesizarea instanţei de judecată este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrunte principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *