Botoşănean pus la zid de cunoscuta avocată Paula Iacob

paula-iacobDupă moartea Mădălinei Manole au apărut tensiuni între botoşăneanul Petru Mircea, soţul artistei, şi părinţii ei. Relaţia lor s-a deteriorat, iar copilul are cel mai mult de suferit în urma neînţelegerilor celor două părţi.

like facebookAvocata Paula Iacob a cunoscut-o bine pe Mădălina Manole, ea fiind aproape de ea în procesul de divorţ cu Şerban Georgescu. Jurista a povestit pentru www.ziarulring.ro că solista avea o sensibilitate dusă uneori la extrem, fapt care a determinat-o să-şi ia viaţa. Avocata nu este de acord nici cu cee ce se întâmplă în familia artistei după moartea acesteia. Paula Iacob consideră că Petru Mircea şi părinţii cântăreţei greşesc întreţinând un scandal din care ambele părţi au doar de pierdut.

E inadmisibil ce face soţul, avocatul ar fi trebuit să-l înveţe că nu e normal, nu e drept, nu e legal, nu e nimic bun în această atitudine a sa. De ce să nu-i laşi pe bunici să-şi vadă nepotul?! Indiferent câtă ură e între ei, copilul acela trebuie să ştie că a avut o mamă şi că mama aceea are nişte părinţi. E o sărăcire a sufletului copilului pe care un tată care îl iubeşte nu avea dreptul să o facă. E absolut normală păstrarea acestei legături. Fiecare îşi aminteşte o poveste spusă de bunica. Ce va reţine copilul despre bunica lui? Nimic! Despre mamă? Nimic! Îl sfătuiesc pe avocatul lui să încerce să-l determine să meargă pe o altă idee. Va fi bine pentru toţi. Puterea divină plăteşte fiecăruia dintre noi ce facem rău şi bine”, a declarat Paula Iacob, citată de „Ring”.

Avocata este convinsă că Mădălina a vrut să se sinucidă şi nu a fost otrăvită, aşa cum cred părinţii ei. „Nu sunt de acord nici cu susţinerea părinţilor ei că a fost otrăvită… Nu, Mădălina era foarte sensibilă, mult prea sensibilă. Am cunoscut-o când a divorţat de primul soţ. A fost de-o bunătate şi de-o sensibilitate în divorţul acela că aproape îmi venea s-o bat când am văzut cât vrea să-i lase şi cât i-a şi lăsat soţului, în ideea că el e mai ataşat de obiecte decât e ea. «Lăsaţi, că eu poate voi câştiga mai mult!…» Era un om bun, dar prea sensibil. I-am şi spus că, dacă aş avea multe cliente cu blândeţea ei, aş fi chiar nefericită că n-aş mai putea să lovesc în niciun bărbat în divorţuri”, a completat avocata.

Mădălina Manole s-a sinucis la 14 iulie 2010, ziua în care ar fi împlinit 43 de ani.
Sursa: Click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *