Şi-a vândut maşina de sub sechestrul dispus de Poliţie. Vezi ce a păţit!

audi a 4Un contrabandist de ţigări a avut tupel să îşi înstrăineze maşina, deşi era pusă sub sechestru de poliţişti. Este vorba despre Răvan Vasile Dincă, de 28 de ani,  ce era cercetat într-un dosar privind o reţea de contrabandişti cu ţigări.

like facebookÎn timpul anchetei, poliţiştii al dispus sechestrarea unui autoturism Audi A4 pe care acesta îl avea în proprietate. Pentru a scăpa de sechestru, Dincă s-a dus împreună cu un prieten la o societate de asigurări şi au încheiat un contract de vânzare- cumpărare, însă a solicitat să fie menţionată o dată anterioară punerii sechestrului. Practic prin această metodă acesta dorea să scape de sechestrul asupra maşinii spunând că aceasta a fost vândută înainte de începerea anchetei.

Procurorii Prachetului de pe lângă Judecătoria Darabani şi-au dat seama de schema pusă la cale de acesta şi l-au acuzat de substragere de sub sechestru şi fals în înscrisuri. La sfârşitul anului trecut, inculpatul a primit o pedeapsă de şase luni de închisoare cu suspendare. În paralel, este judecat şi pentru contrabanda cu ţigări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *