Fost căpitan al FC Botoşani citat într-un dosar de prostituţie cu minore

Paul Papp pe vremea când evolua la Botoşani
Paul Papp pe vremea când evolua la Botoşani

Un fost căpitan al FC Botoşani a ajuns într-un scandal sexual terminat cu un dosar penal. Este vorba despre fundaşul Paul Papp, ce este sub contract cu campioana României.

Paul Papp trebuie să se prezinte la sfîrşitul acestei luni la Tribunalul din Vaslui în calitate de martor în celebrul dosar “Prostituate pentru VIP-uri”. În cursul zilei de miercuri, un fost coleg de al său de la FC Vaslui, Silviu Bălace, a fost şi el chemat în faţa judecătorilor în aceeaşi calitate.
like facebook În urmă cu mai multe luni, fundaşul a trecut prin birourile procurorilor care se ocupă de acest caz, iar la plecare a fost înştiinţat că va mai fi audiat. Aflat în cantonamentul din Spania, Papp a fost anunţat că la finalul lunii ianuarie va da cu subsemnatul în faţa judecătorilor, asemeni fostului său coleg de la FC Vaslui, Silviu Bălace.

“Mă voi prezenta la Tribunal şi voi susţine în faţa judecătorilor aceeaşi declaraţie pe care am dat-o şi procurorilor. Sînt chemat în calitate de martor. Nimic mai mult. Nu ştiu dacă eu sînt vînat, dar nu vă pot spune ce le voi zice domnilor judecători. Nu vreau să discut mai multe, e o chestiune veche pe care nu vreau să o dezvolt”, a spus Papp pentru fanatik.ro

Potrivit procurorilor de la Crimă Organizată, în primăvara anului 2012, Carlo Grasu i-a intermediat lui Viorel Rusu plasarea prostituatelor în Irlanda, unde închiriase un apartament special pentru fetele racolate. Anterior, Grasu l-a ajutat pe Rusu la realizarea de fotografii într-un studio profesional din Bucureşti. Imaginile, cu tinere îmbrăcate sumar şi în poziţii indecente, au fost postate de proxeneţi pe un site de escorte. Ulterior plecării prostituatelor în Irlanda, în localitatea Cork, acolo a ajuns şi Carlo Grasu. Acesta a locuit timp de două luni într-un apartament, alături de două dintre fetele trimise de Rusu din Vaslui, care se prostituau.
Tinerele le-au declarat procurorilor că din banii obţinuţi din practicarea prostituţiei îi plăteau lui Grasu chiria, mâncarea, băutura şi sumele necesare pentru a juca poker online. Totodată se pare că acestea au mărtursit că au avut relaţii sexuale şi cu mai mulţi fotbalişti de la FC Vaslui în perioada în care practicau ca mai veche meserie din lume în acest oraş.
Sursa: fanatik.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *