Medic condamnat pentru înşelăciune, după ce a luat de la un pacient 8.900 de euro

medic dentistUn medic stomatolog a fost condamnat, la sfârşitul anului trecut, de judecătorii Judecătoriei Botoşani pentru înşelăciune. Procesul a venit după ce medicul a fost găsit vinovat de mal-praxis, după ce o pacientă s-a plâns de implanturi ce au costat 8.900 de euro. Judecătorii l-au condamnat pe Marius Enache la o pedeapsă de opt luni de închisoare cu suspendare şi l-a obligat să îi plătească fostei sale pacinte, Aurelia Amariţei, 27.710 lei.

like facebookFemeia l-a reclamat pentru o lucrare prost executată, respectiv 17 impanturi şi montarea a 17 coroniţe de porţelan. O parte din lucrare a fost executată de un medic ieşean, însă în cabinetul doctorului din Botoşani.

Pentru că o deranjau implanturile, femeia a solicitat să fie scoase, însă medicul nu i-a înapoiat şi banii aşa că aceasta a făcut sesizări la Direcţia de Sănătate Publică şi la poliţie. Comisia DSP l-a găsit vinovat de malpraxis, iar procurorii l-au acuzat de înşelăciune. Medicul a contestat în instanţă decizia de malpraxis şi a avut câştig de cauză, însă pe latura penală a fost condamnat.

 

 

2 thoughts on “Medic condamnat pentru înşelăciune, după ce a luat de la un pacient 8.900 de euro

  1. SI SORASA E TOT O ,,BELEA ,,DE MEDIC.NESIMTITI ,AROGANTI ,PROST PREGATITI SI CU TUPEU CAT CASA.CAND NE SCAPATI DE ACESTI GEN DE ,,DOCTORASI ,,?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *