Conţac, mai hotărât ca oricând să lase drumurile înzăpezite! Vezi documentul care a turnat gaz pe foc!

document TASA BotosaniProprietarul societăţii comerciale Transporturi Auto SA Botoşani, Constantin Conţac, pare mai hotărât ca oricând să renunţe la lucrările de deszăpezire a drumurilor naţionale. Deşi a făcut adrese către Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Iaşi încă din vară, anunţând intenţia de a rezilia contractul pentru întreţinerea drumurilor naţionale, Conţac are acum motive temeinice să o facă.

El a fost ameninţat de conducerea DRDP Iaşi că dacă nu semnează un contract subsecvent (un act adiţional la contractul cadru încheiat în 2013) nu va mai fi plătit pentru serviciile pe care le prestează.

Documentul care a fost emis de DRDP Iaşi pe 31 decembrie 2014 l-a determinat pe patronul Transporturi Auto să explodeze: „Eu le fac adresă şi le cer să renunţe la hârtia pe care mi-au trimis-o. Dacă nu renunţă, îmi retrag toate utilajele din baze şi nu mai scot niciunul„.

like facebookSătul că administratorii drumurilor naţionale caută orice motiv pentru a nu plăti deszăpezirea, Conţac crede că este mai bine ca acest contract să înceteze.

utilaj de deszapezire BotosaniDocumentul care a pus gaz pe foc a venit la scurt timp după ce DRDP Iaşi a emis factură către Transporturi Auto SA Botoşani obligând-o să plătească taxa de parcare pentru maşinile care staţionează în bazele Drumurilor Naţaionale, dar şi taxă de cazare pentru şoferi.

Drumurile naţionale din Botoşani ar putea rămâne înzăpezite. Firma care a câştigat licitaţia vrea să se retragă

.

Clauzele aberante din contractul de deszăpezire a drumurilor naționale. Vezi de ce vrea Conțac să renunțe la el!

 

 

2 thoughts on “Conţac, mai hotărât ca oricând să lase drumurile înzăpezite! Vezi documentul care a turnat gaz pe foc!

  1. dar cand se fac aceste contracte firma contractoare nu trebuie sa prezinte acte prin care sa arate ca poate desfasura in bune conditii activitatea ?? nu se cere sa aiba un capital de bani drept garantie in caz ca nu se respecta contractul???cum poate acest infractor sa puna in pericol viata cetatenilor si nu numai??? nu exista legi pt acesti infractori?? un patron de magazine daca nu da zapada din fata magazinului este imediat amendat dar acest delicvent face ce vrea el cu intreg orasul.felicitari primarului si subordonatilor lui

  2. usurel cu pianul pe scari, dom moise, coboara din Sinai, orice parte in contract are dreptul sa negocieze clauzele in acesta, cu atat mai mult cu cat sunt defavorabile uneia dintre parti, cunoasteti cazul bancilor, nu? ei bine, daca omul acesta isi spune parerea , matale il si faci infractor, infractor poate esti dumneata, ca nu stii despre ce e vorba dar te esprimi, dumitale iti convine sa ti se puna in brate un contract si sa-l semnezi cu ochii inchisi, apoi despre viata cetatenilor, le dorim sa fie lunga, dar daca toti urla ca unii se imbogatesc din deszapezire, uite dl C nu vrea sa se imbogateasca, nu vrei matale oleaca la deszapezire, ca vad ca ai talent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *