Peste 100 de persoane şi-au plătit taxele şi impozitele pe 2015, în prima jumătate de oră de funcţionare a Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale

ghiseu directia de taxe si impozite locale botosaniGhişeele Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale (DITL) din cadrul Primăriei municipiului Botoşani au fost deschise luni dimineaţă, după ce programele informatice privind evidenţa taxelor şi impozitelor au fost modificate.

Potrivit directorului instituţiei, Lucian Lupu, ghişeele au fost deschise la ora 8.00, cu jumătate de oră mai devreme decât programul normal de funcţionare a DITL, iar în prima jumătate de oră peste 100 de persoane şi-au achitat deja obligaţiile fiscale faţă de bugetul local.

like facebookTaxele şi impozitele pe 2015 pentru persoanele fizice s-au menţinut la nivelul celor din 2014. Singurele modificări survin la persoanele juridice, care au beneficiat de o reducere a cotei de impozit pe clădiri, dar şi de posibilitatea de a beneficia, la fel ca şi populaţia, de o bonificaţie de 10% din impozitul datorat dacă achită integral taxele şi impozitele pe întreg anul până la data de 31 martie 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *