Moş Crăciun şi primarul Ovidiu Portariuc vor împărţi cadouri în Orăşelul copiilor

Primaria BotosaniInstituția Primarului municipiului Botoşani aduce la cunoștința botoșănenilor că marți, 23 decembrie 2014, Moș Crăciun va porni de la sediul Primăriei în jurul orei 16:30, pentru a împărți cadouri copiilor care anul acesta au fost cuminți.

Moș Crăciun va oferi daruri juniorilor pe care îi va întâlni în cale, pe traseul Primăria Botoșani – Pietonalul Unirii – Parcul „Mihai Eminescu”. Acesta va poposi în Orășelul copiilor la frumosul brad de sărbătoare din parc, unde copiii din municipiu sunt așteptați să vină pentru a primi darurile.

“Și în acest an, conform tradiției, Primăria Botoșani va oferi cadouri copiilor cuminți. Avem pregătite foarte multe daruri pentru cei din oraș, îl vom avea și pe Moș Crăciun, astfel că îi așteptăm pe toți cei care au fost cuminți să vină să ne colinde, să ne spună poezii și să primească darurile de la Moșul”, a menționat primarul Ovidiu Portariuc.

Moș Crăciun va fi însoțit de primarul municipiului BOTOȘANI, Ovidiu Portariuc, care îl va ajuta la împărțirea cadourilor și va transmite urările sale de bine tuturor botoșănenilor, în această frumoasă perioadă a Sfintei Sărbători a Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *