Florin Ţurcanu şi Ovidiu Portariuc s-au ignorat la o manifestare publică

ovidiu portariuc in fata la consiliul judetean botosaniRelaţiile dintre preşedintele Consiliului Judeţean şi primarul municipiului Botoşani sunt aproape inexistente.

O nouă dovadă în acest sens a fost manifestarea organizată, luni dimineaţă, pentru comemorarea eroilor căzuţi în revoluţia de la sfârşitul anului 1989.

like facebookDirectori, militari, angajaţi ai pefecturii, consiliului judeţean precum şi oameni politici s-au întâlnit în faţa palatului administrativ. Toţi s-au salutat, mai puţin Florin Ţurcanu şi Ovidiu Portariuc.

La un moment dat s-a format un cerc de oameni, iar cei doi au dat mâna cu toţi din jur, mai puţin unul cu altul. La scurt timp au fost nevoiţi să stea unul lângă celălalt.

Dintre persoanele prezente la manifestare care a atras atenţia a fost Paul Musteaţă, şef de serviciu în cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice. Acesta a venit îmbrăcat în costum popular.

 

florin turcanu in fata la consiliul judetean botosaniprefect macaleti florin turcanu ovidiu portariuc1prefect macaleti florin turcanu ovidiu portariucmusteata costum popular in fata la consiliul judetean

 

 

One thought on “Florin Ţurcanu şi Ovidiu Portariuc s-au ignorat la o manifestare publică

  1. Comemorarea eroilor cazuti in lovitura de stat din decembrie 1989 trebuia facuta doar pentru cei adevarati, adica pentru cei din Timisoara, Bucuresti, Sibiu s.a., pentru ca la Botosani nu se poate vorbi despre ,,revolutie”. Faptul ca Verdiana – o fosta puscariasa – a spart 2 vase cu flori din sala de sedinte si a facut scandal, iar grupuri mici de tineri au patruns in sediul fostului partid comunist pentru a fura diverse bunuri nu inseamna ca la Botosani a fost ,, revolutie” ci vandalism curat.
    Si, din cite stiu eu, hotii nu pot fi comemorati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *