Trenurile care circulă la Botoşani, suplimentate cu vagoane de dormit şi cuşete, de sărbători

trenTrenurile care circulă pe cele mai solicitate rute din perioada sărbătorilor de iarnă vor avea mai multe vagoane în perioada 19 decembrie 2014 – 3 ianuarie 2015.

like-facebookPotrivit CFR Călători, pentru adaptarea capacităţii de transport la solicitările publicului cu prilejul sărbătorilor de iarnă, trenurile care circulă pe cele mai solicitate rute din Bucureşti spre Sighetu Marmaţiei, Satu Mare, Vatra Dornei, Suceava, Timişoara Nord, Braşov, Craiova, Braşov, Bicaz, Botoşani, Iaşi, Baia Mare, Arad vor fi suplimentate cu vagoane clasă, vagoane de dormit şi cuşete.

De asemenea, în unele zile libere din perioada 25 decembrie 2014 – 5 ianuarie 2015, când traficul de călători este extrem de redus, o serie de trenuri InterRegio şi unele de tip Regio nu vor circula, mai precizează CFR Călători.

Rugăm toţi pasagerii să ţină cont de acest aspect când îşi planifică deplasările cu trenul şi să consulte, pentru informaţii actualizate, fie pagina de internet a companiei, fie să telefoneze la biroul de informaţii”, se arată într-un comunicat al CFR Călători.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *