Sucevean încătuşat, după ce i-a înjurat pe poliţiştii botoşăneni. Vezi motivul!

arestat cu catuse pe mainiUn sucevean a fost reţinut de poliţiştii botoşăneni, după ce a fost prins cu ţigări de contrabandă. Sâmbătă dimineaţă, a fost depistat în trafic, pe DE 58, în oraşul Flămînzi, un autoturism condus de M. A. de 47 ani, din comuna  Grăniceşti, judeţul Suceava.

La controlul efectuat, s-a constatat că bărbatul transporta 1.000 pachete ţigarete de provenienţă Ucraina, fără a deţine documente legale. Acesta a încercat să se sustragă verificărilor, devenind agresiv şi adresând injurii poliţiştilor, împrejurare în care s-a impus imobilizarea sa prin încătuşare.

like facebook„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitartea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau mărfiurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provind din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia”, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Poliţiştii au dispus faţă de M.A., reținerea pentru 24 ore în arestul I.P.J. Botoșani. De asemenea, autoturismul și cantitatea de țigarete identificată au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *