Percheziţii la locuinţele unor botoşăneni. Vezi ce au căutat poliţiştii!

perchezitii politiePatru familii din judeţul Botoşani s-au trezit, sâmbătă, cu poliţiştii la uşă. Pentru probarea infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor ce trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia, poliţiştii din cadrul I.P.J Botoşani – Poliţia oraşului Ştefănești au pus în executare patru mandate de percheziții domiciliare.

like facebookAstfel, la locuinţele unor cetăţeni din comuna Durnești, au fost depistate peste 5.500 ţigarete de contrabandă şi alte mijloace de probă utile soluţionării cauzelor.

Poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitartea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau mărfiurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provind din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *