Revelionul liberalilor, organizat, sâmbătă seară, într-un restaurant din Botoşani

petrecere revelion liberali BotosaniLiderii PNL au organizat, sâmbătă seară, Revelionul liberalilor. Este vorba de o petrecere de sfârşit de an pe care a pus-o la cale co-preşedintele PNL Florin Ţurcanu.

Petrecerea membrilor PNL a avut loc la pensiunea Bianca, în prezenţa lui Ţurcanu, însă absenţa co-preşedintelui Cătălin Flutur.

like facebookLa eveniment au participat aproape 250 de liberali, printre care şi directori de instituţii publice, consilieri judeţeni şi municipali, care au beneficiat de un aperitiv consistent şi o friptură, dar şi de băuturi. Nu au lipsit foştii viceprimari Viorel Iliuţă şi Eugen Ţurcanu, directorul Nova Apaserv, Gabriel Cârlan, consilierul judeţean Gabriel Alecsandru sau noul preşedinte al organizaţiei de femei, Sînziana Secrieru.

În cea mai mare parte din seară, Ţurcanu a stat la masă alături de soţia sa, deputatul Roxana Anuşcă Ţurcanu, şi directorul economic al Spitalului Judeţean, Constantin Cliveţ.

Oficialii PNL au refuzat să ofere detalii despre petrecere şi au cerut presei să părăsească restaurantul.

florin turcanu petrecere pnl botosani

florin turcanu petrecere pnl botosani

 

 

 

florin turcanu petrecere pnl botosani1

petrecere revelion liberali1

petrecere revelion liberali3

petrecere revelion liberali2petrecere revelion liberali4

 

2 thoughts on “Revelionul liberalilor, organizat, sâmbătă seară, într-un restaurant din Botoşani

  1. da o adunature de lepre care sfideaza pa cei multi mai vad o poza aici un carlan care este asa cum se spune si un alt lipovan betiv care bea votca cu halba amos care vindeau amandoi la carciuma pe timpuri alcool de contrabanda carlanul si alte oi oite si adunatura de idioti la cheremul unui cioban anakfabet DIN DRACSANIba dar chiar nu mai sunteti niciunul din voi cu putere de a conduce acest pertid sunt si oameni cu carte stati ca niste slugoi si sigur veti vi pe urmele PNT

  2. Actiunea a fost initiata de Org Municipala PNL impreuna cu dl Iliuta, am cooptat si noii liberali si toti colaboratorii, tinerii ce ne-au fost alaturi in anul 2014. La acest eveniment a fost invitat si dl Turcanu, dl Flutur, parlamentarii PNL. Actiunea a fost un apreciata de toti cei prezenti. Sarbatori fericite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *