Mos Crăciun vine la Botoșani Shopping Center

Botosani Shoping CenterLuna cadourilor vine cu promotii si evenimente pentru toata familia la Botosani Shopping Center. Magazinele tale preferate din Botosani Shopping Center s-au imbracat de sarbatoare iar spiritul Craciunului te indeamna la a oferi cadouri dintre cele mai alese.

Sarbatorim cea mai darnica luna din an cu promotii la cel mai mare hypermarket din oras – Carrefour,  care vine cu reduceri substantiale la produsele la cadourile de sub brad, -75% pentru jucarii, -40% la decoratiunile pentru brad, -30% la textilele de casa.

Suntem siguri ca vei gasi cadoul perfect pentru cei dragi, de aceea, Botosani Shopping Center si Carrefour impacheteaza gratuit cadouri incepand de vineri 19 decembrie pana marti 23 decembrie intre orele 16:00-18:00 si in Ajun de Craciun intre orele 12:00-14:00.

Si pentru ca weekendul il petreci la cumparaturi, te colindam cu cei mai talentati copii:

SAMBATA 20 DECEMBRIE te asteptam la Children’s winter show, partener Asociatia Fashion Dance, incepand cu ora 14:00, unde peste 200 de copii vor canta, dansa si se vor intalni cu Mosul sa ii spuna cat de cuminti au fost in acest an.

like facebookDUMINICA 21 DECEMBRIE nu poti rata momentele de obiceiuri traditionale, unde Ansamblul Balada va incanta cu datini si colinde specific romanesti, incepand cu ora 12:00 iar de la ora 13:00 te invitam sa ii aplauzi pe copii de la Asociatia Arlechin, in cadrul spectacolului Povesti de Iarna. Acestia vor inviora atmosfera cu cele mai frumoase poezii si colinde pentru Mos Craciun.

Despre Botosani Shopping Center

Centrul comerical are o suprafață totală de 22.031 m², din care hypermarketul Carrefour acoperă peste 9.000 mp. Botoşani Shopping Center dispune de o suprafaţă închiriabilă de 14.864,99 m², din care 14.571,99 m² contractaţi de retaileri naţionali şi internaţionali, printre care Domo, NewYorker, Leonardo,  Orsay, Mado şi Beauty Mania, fiind unul dintre cele mai mari proiecte de retail din Botoşani. Cu un grad de ocupare de peste 90% realizat de cele 25 de magazine ale centrului comercial, Botoşani Shopping Center reuşeşte să atragă peste 3 milioane de vizitatori anual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *