Primarul Portariuc vrea să facă un campus sportiv

Ovidiu portariuc iarnaMunicipiul Botoşani ar putea avea anul viitor un campus sportiv. Primarul Ovidiu Portariuc a declarat că urmează să identifice un teren, campusul urmând să se întindă pe câteva hectare de teren.

like facebookÎn primăvară vom identifica terenul, pentru că este vorba de câteva hectare. Vom vedea cum vom identifica finanţarea şi vrem să susţinem cât mai mult crearea unei baze de selecţie de juniori pentru echipa de fotbal„, a spus Portariuc.

One thought on “Primarul Portariuc vrea să facă un campus sportiv

  1. Domnule primar, ma bine ati face ceva drumuri in Botosani! Strada Primaverii este ceva caare daca nu ar fi tragic pentru PLATITORII DE IMPOZITE, ar fi ocomedie de OSCAR: intr-un an intreg s-a reusit sa se bata niste amarate de pavele din loc in loc, si alea pe un singur sens. Linia de tramvai e o adevarata capcana cu bucati rupte si intinse pe carosabil, asteptand sa taie anvelope, in asfalt sunt cratere si au inceput si pavelele sa sara.
    Am inteles ca orice actiune de modernizare a soselelor presupune un sacrificiu pe o anumita perioada pentru soferi si chiar pietoni: drumuri deviate pe alte artere, mizerie pe trotuare, fel de fel de restrictii, etc. Dar la noi aceste sacrificii nu se mai termina niciodata. Si arterele refacute acum ceva timp, sunt din nou cu denivelari si gropi.
    In incheiere, domnule primar, va dau un sfat: a fi un bun primar nu inseamna NUMAI sa fii imbracat intr-un costum scump. PS: In ceea ce priveste decorarea orasului, banuiesc ca sunteti foarte multumit ca ati mai achizitionat inca trei becuri fata de anul trecut. Poate ar trebui sa mergeti putin pe la Iasi intr-o seara, ca tot e foarte aproape.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *