Trofeul NextStar câştigat de o botoşăneancă

isafinalistii nextstarPentru prima dată în istoria emisiunii NextStar, trofeul este câștigat de o botoșăneancă. Copila de numa 12 ani care l-a fermecat pe Connect-R și despre care Pepe a declarat: „A punctat foarte mult la capitolul Interpretare, a avut și noroc intrînd în finală. Crezând că are cele mai mici șanse a pulsat, a dat ce are mai bun”, a reușit să fie prima deținătoare, din Botoșani, a trofeului celebrei emisiuni.

like-facebookIsabela a cântat în concursul finalei o piesă de la Sia. Trofeul pe care eleva Colegiului Mihai Eminescu l-a câștigat, este în valoare de 20.000 euro și, în afară de acest trofeu, tânăra va pleca și la Paris alături de alți doi concurenți care s-au apropiat cel mai mult de  câștigarea marelului premiu. Trofeul s-a dat între  

Isabela Pamparău
Isabela Pamparău

din Botoșani și un băiat din Bulgaria, Aleksandar, și acesta cu foarte multe aprecieri primite din partea juriului. 

Isabela nu a intrat inițial în finală, însă după o deliberare mai atentă juriul a decis că  botoșăneanca merită să fie unul dintre cei doi concurenți surpriză ai finalei. Isabela Pamparău face parte din grupul muzical Cheia Sol și se pregătește muzical cu profesoara Oana Pușcașu. De altfel, copila i-a oferit profesoarei sale după revenirea acasă un tort uriaș cu înscripția emisiunii, pentru a-i mulțumi. Emisiunea nu este difuzată în direct, ea se înregistrează cu câteva săptămâni înainte.

Pe Isabela O puteți urmări live sâmbătă, de la ora 17.00, într-un spectacol organizat de Asociația Cheia Sol la Grand Irish Pub. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *