Pentru că nu era lăsat la şcoală, un copil de 8 ani, a sărit de la etajul I al unui bloc

copil internat in spital baiat botosani1Un baietel de numai opt ani a ajuns să sară de la etajul I al unui bloc din Botoşani pentru că nu era lăsat să meargă la şcoală.

Elevul clasei I de la şcoala nr 14 se afla în grija bunicului si vazand ca acesta i-a interzis sa iasa din casa, si-a pus ghiozdanul in spate si a sarit pe geam. Micutul a ajuns la spital, unde a ramas internat.

like facebook

La scoala, invatatoarea s-a mirat ca baiatul nu a  ajuns joi dimineata la ore. Mai ales ca minorul nu obisnuieste sa chiuleasca. In afara de ziua de azi, o singura data a mai lipsit de la scoala, si atunci la cererea expresa a bunicii. Reprezentantii scolii spun, insa, ca minorul este un elev care se straduieste sa invete, dar nu ajunge la nivelul colegilor de clasa.

copil internat in spital baiat botosani3Baiatul a fost internat in sectia de chirurgie pediatrica. Medicii spun ca a avut noroc. In urma cazaturii, s-a ales doar cu o contuzie la nivelul spatelului. Micul pacient a ramas internat in spital.

Reprezentantii scolii spun ca mama copilului este  plecata la munca in strainatate si ca minorul se afla in grija tatalui. Mai are acasa un fratior si toti trei locuiesc in acelasi apartament cu bunicii.
Cand medicii vor considera ca minorul se afla in afara oricarui pericol, cel mai sigur copilul va avea nevoie de un consult neurologic, dar si de consiliere psihologica.

 

 

copil internat in spital baiat botosanicopil internat in spital baiat botosani2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *