Vicepreședinte PNL despre Ordonanța declarată neconstituțională: Primarii care au migrat ar trebui să-și dea demisia de onoare

achitei cristianVicepreședintele PNL Botoșani, Cristian Achiței, consideră că prim-ministrul Victor Ponta și Guvernul ar trebui să demisioneze, după ce Curtea Constituțională a decis, miercuri, că Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului 55/2014 privind migraţia aleşilor locali este neconstituţională. El spune că și primarii din județul Botoșani, care au migrat la alt partid, ar trebui să-și dea demisia de onoare.

like facebookDacă o lunăm din punct de vedere juridic, nu știu dacă această decizie a Curții Constituționale mai poate produce efecte, după ce ordonanța a produs efecte la momentul ei. Primarii ar trebui să-și dea demisia de onoare”, a spus Achiței.

PSD Botoşani s-a ales, în urma legalizării  traseismului, cu 11 primari din PNL şi PDL, nouă viceprimari şi 74 de consilieri locali.

One thought on “Vicepreședinte PNL despre Ordonanța declarată neconstituțională: Primarii care au migrat ar trebui să-și dea demisia de onoare

  1. Mai Vasilica, dar Boc de ce nu si-a dat demisia de cite ori un act normativ emis in perioada cit a fost prim-ministru a fost declarat neconstitutional ? Si s-a intimplat cam de multe ori !
    Dar penalii din PDL de ce nu-si dau demisia din Parlament ?
    Iata motivele pentru care, cred eu, nu ai credibilitatea necesara pentru a indica altora cum sa se comporte. Punct!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *