Gafă la Primăria Botoșani: Au trimis muncitori să demoleze o construcție ilegală la o adresă greșită

demolat chioscuri botosaniGafă făcută de angajații Primăriei Botoșani în niște acte. Printr-o notă trimisă Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement s-a cerut demolarea unei construcții fără autorizație, însă adresa indicată a fost una greșită. Potrivit directorului DSPSA, Eugen Țurcanu, construcția care trebuia dărâmată era terasa unui restaurant situat la parterul unui bloc turn, vizavi de EON, însă, când au ajuns la adresa trecută în acte, muncitorii au constatat că este vorba de un chioșc metalic. Țurcanu îi acuză pe angajații Primăriei de incompetență.

Am primit o adresă prin care ni s-a solicitat să dezafectăm o construcție de pe domeniul public. Eram parte în ducerea la îndeplinire a dispoziției împreună cu Poliția Locală și Direcția Edilitare.  Când am mers astăzi pe teren surpriză! Trebuia să demolăm un chioșc de tablă.  Bine că am avut prezență de spirit și nu ne-am apucat să demolăm după actele care sunt incompetent făcute. Muncitorii erau cât pe ce să demoleze chioșcul unui om care nu are nicio vină și plătește la timp concesiunea. Cum se poate sa faci lucru acesta și să vorbești de competență și incompetență?”. a spus directorul DSPSA. .

like facebookViceprimarul Cosmin Andrei a fost informat de situația creată și spune că a fost vorba de o neconcordanță în documente. El a spus că regretă situația.

Poliția Locală a făcut toate documentele pentru dezafectarea acelei terase care este fără autorizație. Dacă am greșit o literă vom corecta și vom dezafecta terasa care trebuie. Mă bucur că nu s-a ajuns acolo„, a declarat viceprimarul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *