Maşina lui Flutur reţinută de poliţişti

masina flutur infinity accident iasiPoliţiştii ieşeni au indisponibilizat maşina lui Cătălin Flutur, condusă de fiul acestuia, după un accident rutier. Oamenii legii vor să afle dacă nu sunt ascunse droguri în ea. Cosmin Flutur făcuse un accident, luni, în urma căruia nu a fost în stare să vorbească cu poliţiştii, deşi nu era băut.

like facebookMaşina fiului fostului primar din Botoşani a fost controlată în amănunt de către cirminalişti ieri, după ce acesta a fost implicat într-o tamponare luni pe bulevardul Independenţei. Cosmin Flutur, fiul primarului Cătălin Flutur, a fost percheziţionat în căutarea drogurilor. Criminaliştii au căutat semne de substanţe interzise în maşina acestuia, un SUV Infinity, dar nu au găsit nimic. Ieri, autoturismul acestuia i-a fost înmânat proprietarului.
Zilele acestea, poliţiştii aşteaptă rezultatul testului pentru stupefiante recoltat tânărului, de la Institutul de Medicină Legală.
Băiatul fostului primar este bănuit că ar fi condus sub influenţa drogurilor şi a provocat o tamponare în municipiul Iaşi, luni în jurul orei 10. Tânărul circula dinspe Târgu Cucu către Fundaţie, iar în dreptul UMF a încercat să schimbe banda. Nu s-a asigurat şi a lovit uşor un Mercedes Vito în care se afla o familie cu copii din Suceava.
Şoferul Mercedes-ului a spus că a încercat să vorbească cu tânărul cu privire la plata pagubelor, dar şi-a dat seama că şoferul nu este coerent. „M-am dat jos să vorbesc cu el, şi imediat cum a deschis portiera a căzut. Am încercat să vorbesc cu el, dar nu voia, şi se clătina foarte tare. Avea ochii roşii şi tremura. Am sunat la poliţie pentru că nu ajungeam la nicio înţelegere cu el şi pentru că mă gândeam că până la Botoşani avea de mers cale lungă şi putea face vreun accident. În urma coliziunii, copiii din maşina mea s-au speriat îngrozitor“, a spus şoferul de pe Mercedes.
Tânărul nu a putut răspunde nici întrebărilor poliţiştilor, aşa că aceştia l-au testat cu aparatul Drager. I-a ieşit alcoolemia zero, aşa că poliţiştii au decis să îl transporte la spital pentru a fi testat pentru consumul de stupefiante. „Nu am consumat nimic şi nu ştiu de ce îmi controlează maşina“, a spus Cosmin Flutur, când a fost întrebat de jurnalişti dacă a consumat droguri.

Sursa: Ziarul de Iaşi.

2 thoughts on “Maşina lui Flutur reţinută de poliţişti

  1. problema mare a acestei tari e cum dracu ajung niste nimeni sa conduca asemenea masini?Ce avere poate justifica domnul Flutur daca odralsla student conduce asemenea masina?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *