Bărbat condamnat definitiv după ce a bătut trei poliţişti

uniforma politist si masina politieUn bărbat, de 35 de ani, a fost condamnat definitiv, luni, de judecătorii Curţii de Apel Suceava pentru ultraj, după ce a bătut trei poliţişti şi pe fosta soţie. Adrian Lozneanu a primit o pedeapsă de opt luni de închisoare cu suspendare şi a fost obligat la 80 de ore de muncă în folosul comunităţii la primăria Dorohoi. Instanţa l-a mai obligat şi la plata unor daune de 500 de lei către unul dintre poliţiştii bătuţi.

Adrian Lozneanu a divorţat de soţia sa în 2013 şi pentru că se comporta violent femie a obţinut un ordin de protecţie, în septembrie 2013.

like facebookPotrivit ordinului, soţul recalcitrant nu avea voie să se apropie la o distanţă mai mică de 50 de metri de fosta soţie. La jumătea lunii decembrie, Adrian Lozneanu şi-a urmărit fosta soţie până la grădiniţă, ştiind că aceasta urma să ia copilul şi a încălcat ordinul de protecţie pătrunzând în sala de clasă şi începând să se certe cu femeia.

Au fost chemaţi poliţiştii, iar cei trei agenţi sosiţi la faţa locului au luat femeia şi au urmat-o în maşina de poliţie şi au dus-o acasă. Fostul soţ i-a urmărit, iar când femeia a coborât din maşină, el a sărit şi a vrut să o bată, iar poliţiştii s-au interpus între cei doi. Bărbatul nu s-a potolit şi a început să lovească poliţiştii, un agent alegându-se cu uniforma ruptă.

Cei trei au început să îl încătuşeze, însă operaţiunea a durat 30 de minute, bărbatul ţinându-se de cureaua unui poliţist şi lovindu-i pe ceilalţi cu picioarele. În acelaşi timp îi înjura şi îi ameninţa pe oamenii legii.

După ce au reuşit să îl imobilizeze şi au vrut să îl urce în maşină, agresorul a reuşit să o lovească şi pe femeie cu piciorul, în timp ce aceasta asista la întreg circul.

Adrian Lozneanu a fost reţinut timp de cinci zile. În faţa anchetatorilor inculpatul a venit cu o altă variantă povestind că a mers în urma maşinii de poliţie pentru a-i da maşina pe care o conducea fostei soţii. Poliţiştii i-au reproşat că a încălcat ordinul de protecţie şi l-au imobilizat şi reţinut fără nici un motiv.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *