Concurs! BotosaniNews şi Dorolact vă oferă posibilitatea de a câştiga 10 coşuri cu produse lactate pentru masa de Crăciun

cos cu lactate de la Dorolact DorohoiBotosaniNews şi societatea comercială Spicul 2 SRL Dorohoi, care produce renumitele lactate sub brandul Dorolact, organizează un concurs cu premii atractive.

BotosaniNews şi Dorolact vă oferă zece coşuri cu bunătăţi pentru masa de Crăciun. Fiecare coş va cuprinde câte un caşcaval împletit afumat, un caşcaval Rucăr, un pachet brânză telemea, două batoane brânză topită, un baton de brânză de burduf, un pachet de unt, două Sana, două iaurt şi o găletuşă cu smântână, toate realizate sub brandul Dorolact. De asemenea, în coş se va afla un cozonac proaspăt, gătit în brutăriile societăţii Spicul 2.

DorolactPentru a intra în concurs, nu trebuie decât să răspundeţi corect la întrebarea “Care este sloganul Dorolact?“, trimiţând răspunsul corect, dar şi datele de contact pe adresa [email protected].

Concursul se desfăşoară până pe 22 decembrie la ora 24.00, iar câştigătorii, care vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi, vor fi anunţaţi pe 23 decembrie la ora 12.00.

Participanţii trebuie să aibă, obligatoriu, domiciliul în judeţul Botoşani.

 

 

One thought on “Concurs! BotosaniNews şi Dorolact vă oferă posibilitatea de a câştiga 10 coşuri cu produse lactate pentru masa de Crăciun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *