Spitalul Județean caută sponsori pentru modernizarea secțiilor

spitalul judeteanManagerul Spitalului Județean, Corneliu Mihai, a declarat că un spital nu poate exista doar cu banii de la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate sau cei primiți de la Ministerul Sănătății, așa că va apela și la agenții economici botoșăneni pentru modernizarea secțiilor și achiziția de aparatură medicală. El a spus că va delega două persoane din cadrul unității spitalicești, care vor mearge sa bata la usa agenților economici din județul Botoșani și să solicite sprijin financiar pentru spital.

Sponsorii sunt o pârghie importantă pentru Spitalul Județean. Ne vom adresa tuturor oamenilor de afaceri din Botoșani să contribuie pentru dezvoltarea anumitor secții”, a spus Corneliu Mihai.

like facebookUn exemplu concret este Compartimentul de Psihiatrie Pediatrică, care a fost modernizat grație unor oameni de afaceri generoși. Pentru dotarea compartimentului au fost donați 18.000 lei.

Spitalul a înființat și o asociație numită ”Prietenii Spitalului Mavromati”, care are ca obiect de activitate exclusiv achizitionarea de aparatură medicală la nivelul unității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *