Vreme rece în următoarele două săptămâni. Vezi prognoza!

vremeaAdministrația Națională de Meteorologie a făcut o estimare a evoluției valorilor termice și precipitațiilor în intervalul 8-21 decembrie. Potrivit meteorologilor, în Moldova, vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit pe tot parcursul celor două săptămâni, valorile medii regionale ale maximelor termice urmând a fi cuprinse între 0 şi 2 grade. Temperaturile minime vor fi negative, cu cele mai scăzute valori, de până la -8 …-6 grade, în nopţile de 12, 13 şi 14 decembrie.

În primele 3 zile ale intervalului vor fi precipitaţii, predominant sub formă de ninsoare, mai însemnate cantitativ în data de 9 decembrie. În restul perioadei condiţiile de precipitaţii vor fi extrem de reduse.

like facebookLa munte, valorile termice nu vor avea variații semnificative pe parcursul celor două săptămâni de prognoză, urmând a se înregistra, în medie, temperaturi maxime cuprinse între -2 şi 2 grade Celsius şi minime negative, între -7 şi -4 grade.

În primele zile ale intervalului vor fi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare, local însemnate cantitativ în data de 9 decembrie în Carpaţii Meridionali şi în cei Orientali. Ninsori slabe se mai pot semnala şi dupa data de 16 decembrie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *