Vreme rece în următoarele două săptămâni. Vezi prognoza!

vremeaAdministrația Națională de Meteorologie a făcut o estimare a evoluției valorilor termice și precipitațiilor în intervalul 8-21 decembrie. Potrivit meteorologilor, în Moldova, vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit pe tot parcursul celor două săptămâni, valorile medii regionale ale maximelor termice urmând a fi cuprinse între 0 şi 2 grade. Temperaturile minime vor fi negative, cu cele mai scăzute valori, de până la -8 …-6 grade, în nopţile de 12, 13 şi 14 decembrie.

În primele 3 zile ale intervalului vor fi precipitaţii, predominant sub formă de ninsoare, mai însemnate cantitativ în data de 9 decembrie. În restul perioadei condiţiile de precipitaţii vor fi extrem de reduse.

like facebookLa munte, valorile termice nu vor avea variații semnificative pe parcursul celor două săptămâni de prognoză, urmând a se înregistra, în medie, temperaturi maxime cuprinse între -2 şi 2 grade Celsius şi minime negative, între -7 şi -4 grade.

În primele zile ale intervalului vor fi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare, local însemnate cantitativ în data de 9 decembrie în Carpaţii Meridionali şi în cei Orientali. Ninsori slabe se mai pot semnala şi dupa data de 16 decembrie.

 

loading...

Loading...

Lăsați un comentariu

*