Moş Nicolae vine cu surprize pentru copii la Cine Grand Botoşani

Cinema Cine Grand Botosani- Uvertura MallDe Sfântul Nicolae, Cine Grand Botoșani pregătește un weekend plin de distracție și creativitate pentru toți copiii. În zilele de 6 și 7 decembrie, cei mici vor putea petrece câteva ore minunate în compania unor personaje de poveste alături de care vor confecționa ornamente specifice de Moș Nicolae. În același timp, sâmbătă, 6 decembrie va fi extras și câștigătorul ursulețului gigant, pus la bătaie în cadrul tombolei Cine Grand.

Cine Grand Botoșani îi invită pe copiii din oraș și nu numai să petreacă un weekend interactiv în cinema. De Sfântul Nicolae, personaje desprinse din poveștile de Crăciun vor veni la Cine Grand pentru a-i învăța pe cei mici să personalizeze propriile globulețe pentru pomul lor de Crăciun. De asemenea, copiii  pot alege să contribuie la decorarea brăduțului Cine Grand, confecționând  decorațiuni speciale pentru acesta.

like facebookDe Moș Nicolae, șase clienți ai Cine Grand vor fi premiați în urma tombolei desfășurate în cinema în perioada 21 noiembrie – 6 decembrie. Premiul cel mare, un ursuleț gigant din pluș, își va găsi, în sfârșit un prieten, iar alți cinci participanți norocoși vor primi invitații duble la film.

 La Cine Grand Botoșani, luna cadourilor este dedicată copiilor. Primul multiplex din oraș a pregătit pentru aceștia trei weekend-uri pline de activități distractive: ateliere de creație, jocuri, picturi pe față și distracție alături de Moș Crăciun și ajutoarele sale. Mai multe informații vor fi disponibile pe pagina de Facebook Cine Grand Romania: https://www.facebook.com/CineGrandRO.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *