Colinde la Clubul Melomanilor al Bibliotecii Mihai Eminescu

afis Biblioteca va colindaIncepand cu orele 17:00, Biblioteca Judeţeana “Mihai Eminescu” Botoşani organizeaza  a 3-a lectie din cadrul Clubului Melomanilor. De aceasta data, gazda  activitatii coordonate de prof. Mirel Azamfirei, este Cinematograful Unirea.

Invitatul special al lectiei este distinsul dirijor prof. Laurenţiu Palade.  Acesta va dezvalui participanţilor cateva  dintre secretele profesiei – arta  pe care o practica  cu talent, devotament si profesionalism.

Din cadrul manifestarii mai fac parte o nouă lecţie de poezie Haiku  şi o introducere in Quilling, realizată de doamna învaţatoare Ana Sîmbotin. Participanţii la eveniment vor putea admira şi o frumoasa expoziţie de desene, realizate de copiii clasei a 3-a de la Şcoala Drislea (Truşeşti).

Şi pentru că sărbătorile de iarnă se apropie cu repeziciune, colindele nu putea lipsi din programul Clubului Melomanilor. Astfel, un concert al celor mai frumoase colinde ale românilor, va fi susţinut de  Corul Liceului Teoretic „Nicolae Iorga” şi Corul “Anima Musicae” al Liceului de Arte „Ștefan Luchian”, sub bagheta dirijorala a prof. Laurenţiu Palade.

One thought on “Colinde la Clubul Melomanilor al Bibliotecii Mihai Eminescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *