Magazinul unui primar incendiat intenţionat

pompier incendiu casa botosani1Magazinul unui primar dintr-o comună din judeţul Botoşani a fost cuprins de flăcări, în noaptea de joi spre vineri. Este vorba despre spaţiul comercial ce îi aparţine primarului Cătălin Rotundu din comuna Dângeni.

like facebookFocul a izbucnit la acoperişul imobilului şi a fost solicitată intervenţia pompierilor. După ce au stins focul, pompierii au evaluat pagubele la 2.000 de lei şi au constat că focul a fost pus, cel mai probabil, intenţionat.

Potrivit primarului, incendiul a fost observat de şeful de post din comună, imobilul său fiind în apropierea postului de poliţie, iar printre suspecţi se numără o persoană din comună care are datorii la bugetul local şi a primit somaţie de plată.

„Doresc sa aduc la cunostinta celor care procedeaza la actiuni de intimidare si razbunare, ca planul meu si al comunei este de intrare in normalitate si legalitate , chair daca unii au inteles ca a venit momentul sa se termine cu Rotundu si au inceput iarasi sa-mi incendieze proprietatea . Domnilor: Cunosc faptul ca va este greu si timp de 20 ani ati facut ce ati vrut si cum ati vrut cu terenurile si cladirile din domeniul public , dar acum a venit vremea sa se si plateasca impozit ele si tax ele locale . Transmit celor care m-au dat foc aseara ca Legea trebuie respectata de toti si inclusiv de mine ! De aceea , recomand sa intrati in legalitate conform adreselor pe care le-ati primit si nu in sedinte de mafie locala , lucru care nu va aduce sevicii avantajoase nici dumneavoastră şi cu atât mai putin comunei”, a declarat Cătălin Rotundu.

One thought on “Magazinul unui primar incendiat intenţionat

  1. vedeti daca asta nu spune ca I-au ars si documentele contabile, asa cum a facut si cu citiva ani in urma ………….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *