Bărbat condamnat la închisoare cu executare, după un accident mortal

masina rasturnata vf campului botosani3Un bărbat, de 50 de ani, a primit o pedeapsă de închisoare cu executare, după ce a provocat un accident mortal. Judecătorii Curţii de Apel Suceava i-au aplicat, vineri, o pedeaspă de un an cu executare lui Viorel Pălii din comuna Ştiubeni.

like facebookEvenimentul s-a produs în toamna anului 2012, când inculpatul, deşi nu avea permis s-a urcat la volanul unui Opel Zafira.

Ajuns în comuna Havârna, pe un drum pietruit, a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a răsturnat. În urma impactului o pasageră, de 63 de ani, a murit pe loc iar şoferul a fost rănit grav.

După tragedie, bărbatul s-a speriat şi a fugit. El a oprit o maşină de ocazie, motivând că vrea să ajungă la Spitalul Municipal Dorohoi, însă pe drum i-a cerut şoferului să oprească.

Viorel Pălii a coborât şi a fugit către o stână, unde a înnoptat, însă ulterior a fost prins de poliţişti.

Viorel Pălii mai are două condamnări la activ, una pentru omor calificat, în 1990, acesta fiind acuzat că l-ar fi ucis chiar pe soţul victimei din accident.  A doua condamnare dată în februarie 2013, de cinci ani, a fost pentru tentativă de omor, după ce a lovit un tânăr ce pescuia pe iazul său.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *