Cornel Şfaiţer: Am învins Dinamo, Astra, Pandurii şi nu văd de ce nu am învinge şi Steaua

cornel sfaiter fc botosaniPreşedintele FC Botoşani este încrezător că meciul, de luni, împotriva Stelei va fi un adevărat spectacol.

like facebookCornel Şfaiţer a menţionat că echipa locală a obţinut rezultate pozitive cu echipe mari ale campionatului şi nu ar fi o surpriză nici cu Steaua. Acesta a glumit şi a spus că dacă va bate Steaua de două ori în acest campionat se poate retrage din fotbal.

„Nu vom avea emoţii luni cum am avut în alte meciuri pentru că Steaua vine la Botoşani să joace fotbal şi nu va face un joc de apărare indiferent de adversar. Am încredere că va fi un spectacol reuşit mai ales că noi nu avem acea presiune ca la alte meciuri. De aceea îmi doresc din tot sufletul să nu dezamăgim prin joc pentru că vom avea stadionul plin şi aş dori ca publicul să ne susţină şi să ne poarte spre victorie. Am învins Dinamo, Astra, Pandurii şi alte echipe şi nu văd de ce nu am învinge şi Steaua. La fotbal orice e posibil şi de aceea cred în victorie. Eu, de fapt noi ne dorim cel mai mult să batem Steaua. O victorie în faţa Stelei nu o poţi uita niciodată. Ar fi senzaţional pentru noi. Eu aş fi cel mai bucuros ca după ce am învins Dinamo să învingem şi Steaua. Dacă batem Steaua şi de două ori în acest campionat, voi putea să mă retrag liniştit din fotbal”, a declarat Cornel Şfaiţer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *