Un consilier local cere ca postul de manager de la Spitalul de Recuperarea să fie scos la concurs

spitalul de recuperare sf gheorghe botosani
Spitalul de Recuperare Sf. Gheorghe

Consilierul local Gheorghe Iavorenciuc cere organizarea unui concurs pentru funcţia de manager la Spitalul de Recuperare. El a menţionat că actualul director, Gabriela Varzari, are două mandate de interimat şi că în ciuda faptului că, Consiliul de administraţie a decis ca postul să fie scos la concurs, viceprimarul Cosmin Andrei pune beţe în roate.

like facebookPrimarul ne zice că da, vă rog să organizaţi concurs, dar vine un domn şi ne spune că nu este adevărat şi că acest concurs trebuie amânat până în iunie. De ce trebuie să vă băgaţi şi de ce nu lăsaţi Consiliul de Administraţie să lucreze. De ce nu lăsaţi un sistem democratic”, a spus Iavorenciuc.

Viceprimarul i-a răspuns că la Spitalul de Recuperare sunt „vicii de procedură” şi de aceea nu a fost de acord cu organizarea concursului.

Dacă Consilul de Administraţie de acolo îmi va răspunde la întrebări şi toate lucrurile sunt clarificate şi legale în cel mai transparent mod posibil, vă asigur că acest concurs va fi organizat„, a spus viceprimarul.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *