Agenţii economici botoşăneni pot depune la IŞJ solicitări de şcolarizare a elevilor în învăţământul profesional

Inspectoratul Scolar Botosani isjÎn conformitate cu prevederile Metodologiei de organizare și funcționare a învățământului profesional de stat cu durata de 3 ani, aprobată prin OMEN nr. 3136 din 20 februarie 2014, Inspectoratul Școlar Județean Botoșani aduce la cunoștința operatorilor economici care doresc să şcolarizeze elevi în învățământul profesional cu durata de 3 ani, pentru anul școlar 2015-2016, următoarele etape:

1. transmit, în scris, la inspectoratul școlar Solicitarea de școlarizare în învățământul profesional cu durata de 3 ani, conform modelului afișat pe site-ul: http://www.isjbotosani.ro/, până la data de 22 decembrie 2014;

2. încheie contracte-cadru cu unitățile de învățământ partenere sau cu unitățile de învățământ desemnate de către inspectoratul școlar, în situația în care nu au deja un parteneriat cu una sau mai multe unități de învățământ, până la data de 16 ianuarie 2015.

Informații suplimentare se găsesc în Procedura de solicitare de către operatorii economici a școlarizării în învățământul profesional cu durata de 3 ani, pentru anul școlar 2015-2016, aflată pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Botoșani.

Sursa: comunicat ISJ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *